Terug naar programma overzicht

Dirk Scheele - In Holland staat een huis 2+

Dirk Scheele

Data
10 juli 2019 / 14:00 uur
Website
Genre
Kindervoorstelling
Theater
Openluchttheater De Pinkenberg

Groot meezingfeest voor iedereen vanaf 2 jaar 
Dirk Scheele zingt al 25 jaar zijn eigen kinderliedjes en heeft inmiddels al zo’n 400 nummers geschreven, waaronder een aantal grote kinderhits zoals LieveheersbeestjeIk loop als een beer en De fruitshake. Tijd om eens in de geschiedenis te duiken! In een groot meezingfeest voor jong en oud speelt Dirk samen met een liveband de allerleukste Oudhollandse liedjes, maar dan natuurlijk helemaal op z’n Dirks. 

Maar Dirk en zijn band spelen ook een paar Nieuwhollandse liedjes: hoe zouden liedjes uit andere culturen klinken in het Nederlands? En lukt het Dirk om samen met de kinderen in de zaal zelfs een heel nieuw kinderliedje te maken? Ook Dirks eigen kinderhits zullen uiteraard niet ontbreken. 

Over Dirk Scheele 
Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke kinderliedjes. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon. Dirk heeft inmiddels veel cd’s, dvd’s en boeken gemaakt en trekt volle zalen met zijn theatershows. Ook zijn YouTube-kanaal is heel populair bij zijn jonge fans en hun ouders. In 2018 is Dirk op het witte doek te zien met zijn allereerste bioscoopfilm ‘Op stap met Dirk Scheele’.  

Zang, gitaar, spel, liedjes: Dirk Scheele 

 

Informatie tickets

Entree: voorverkoop € 7,00 | kassaverkoop € 8,00

dirk scheele-velp2019_270x430.jpg
Openluchttheater De Pinkenberg

Kluizenaarsweg 4
6881 BS Velp

T: 0313-415 603
E: carla@cultuurbedrijfriqq.nl
W: www.cultuurbedrijfriqq.nl