Terug naar programma overzicht

Damien Rice - By Patronaat - UITVERKOCHT

Damien Rice

Data
10 augustus 2018 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

De Ierse singer-songwriter Damien Rice geeft deze augustus-avond een concert in het prachtige Openluchttheater Caprera te Bloemendaal. Rice werd wereldwijd bekend met hits als 9 Crimes, The Blower’s Daughter, Cannonball en Cold Water. Eerder gaf hij uitverkochte concerten in onder meer Carré en Heineken Music Hall.

In 2002 verscheen debuutalbum ‘O’, waarna de doorbraak volgde met de plaat ‘9’ in 2006. De laatste langspeler van Rice, geproduceerd door de Amerikaanse producer Rick Rubin, werd in 2014 uitgebracht: ‘My Favourite Faded Fantasy’. Rice is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste Ierse muzikanten van zijn generatie; de verhalen die hij vertelt in zijn liedjes, begeleid door kalm gitaarspel, zijn betoverend en raken elke luisteraar.

 

 
Informatie tickets

Entree: € 59,50 incl. € 0,50 banktransactiekosten
UITVERKOCHT 

Belangrijke informatie
Om de kans tot het doorverkopen van tickets te minimaliseren zullen de tickets voor deze show op naam verkocht worden, met een maximum van 4 tickets per persoon. De tickets moeten bij aanschaf allemaal op de naam van de kaartkoper worden gezet. Het is belangrijk dat degene die tickets hebben met daarop de naam van de kaartkoper, tegelijk met de kaartkoper naar binnen gaan. De namen worden aan de deur gecontroleerd. Vergeet je ID niet!


damian-rice1-450x0-c-default-by patronaat_caprera2018.jpg
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

Hoge Duin en Daalseweg 2
2061 AG Bloemendaal

T: 023-525 0050
E: info@caprera.nu
W: www.caprera.nu