Terug naar programma overzicht

Bevrijdingsfestival

Ernst & Bobbie, Angelo Boltini, The Shades, DJ Thijs

Data
05 mei 2019 / 15:00 uur
Website
Genre
Festival
Theater
Openluchttheater Cabrio

Deze middag staat in het teken van elkaar ontmoeten en samen van muziek en (kinder)theater genieten. Er is voor iedereen iets te zien, te doen en te eten en drinken. Kom langs, bewonder ons nieuwe podium en beleef alvast de sfeer van het nieuwe Cabrioseizoen.  

De deuren gaan open om 15.00 uur en sluiten rond 18.00 uur (Kijk rond 5 mei even op de website voor details over de acts en de tijden)

Programma:
Ernst & Bobbie (begint tussen 15.15 en 15.45 uur)
Angelo Boltini
The Shades
DJ Thijs

Bevrijdingsdag in Soest wordt dit jaar gevierd met de muzikale opening van ons theaterseizoen met optredens voor het iedereen. Wij vinden het bijzonder leuk om hier onze Vrienden speciaal welkom te heten. De deuren gaan deze middag voor iedereen gratis open.
We openen deze middag ook ons nieuwe middenpodium. Samen met onze nieuwe hoofdsponsor Jumbo Soest wil Cabrio met dit intieme podium een nieuwe fase inluiden waarbij we naast acts en artiesten op het grote podium ook een plek willen bieden aan nieuw en kleinschaliger talent. Daarnaast willen we dit deze nieuwe plek ook gebruiken om talent uit Soest letterlijk een podium te geven.

Informatie tickets

Entree: gratis

bevrijdingsfestival_middenpodium-foto-80-jaar-cabrio-emil-los.jpeg
Openluchttheater Cabrio

Soesterbergsestraat 140
3768 MD Soest

T: 06-2502 3180
E: info@openluchttheatersoest.nl
W: www.openluchttheatersoest.nl

Meest gezochte voorstellingen