Terug naar programma overzicht

Bevrijdingsconcert: Glenn Miller Tribute

Bill Baker's Big Band

Data
05 mei 2018 / 20:15 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Zuiderparktheater

Glenn Miller Tribute

Op Bevrijdingsdag opent de gerenommeerde Bill Baker's Big Band het zomerseizoen van het Zuiderparktheater. De big band -onder leiding van oprichter Wim Zweekhorst- is geen onbekende van het Zuiderparktheater: ook vorig jaar opende de big band, die met name het repertoire van de fameuze Amerikaanse big band Glenn Millers Army Air Force ten gehore brengt, het seizoen. Naast bekende tophits als In the Mood, Little Brown Jug, String of Pearls, Chattanooga Choo Choo en Tuxedo Junction zal Bill Baker's Big Band op 5 mei ook de minder bekende nummers van de big band spelen.

Over Bill Baker's Big Band
De Bill Baker's Big Band werd in 1986 opgericht door Wim Zweekhorst. Zweekhorst heeft een muzikale achtergrond: zijn vader was dirigent en thuis werd dagelijks naar radio-orkesten op de radio geluisterd. Dat leidde ertoe dat Zweekhorst in verschillende big bands speelde en in 1986 zijn eigen big band oprichtte onder de naam Bill Baker's Big Band.

 

Informatie tickets

Tickets (incl. servicekosten)
- Voorverkoop: € 13.00 (inclusief consumptie)
- Aan de poort: € 14,00 (inclusief consumptie)
- Ooievaarspas: € 6,00 (geen concumptie inbegrepen). Let op: U kunt op elke pas maar 1 kaartje aanschaffen en u moet het kaartje aan de kassa laten controleren.
- 8 consumptiemunten: € 12,00
- 16 consumptiemunten: € 24,00

Consumptiemunten in de voorverkoop
Om u sneller te kunnen bedienen werken wij in de horeca met consumptiemunten. Een drankje betaalt u met 2 munten. U kunt de munten al vooraf bestellen.U kunt de munten bestellen in batches van 8 of 16 munten. Aan de kassa krijgt u de bestelde munten uitgereikt. U betaalt geen servicekosten voor de munten en hoeft niet meer in de rij te staan.

bill baker big band IMG_9534.jpg
Zuiderparktheater

Henriëttte Roland Holstweg 100
2533 ST Den Haag

T: 085-2014955
E: info@zuiderparktheater.nl
W: www.zuiderparktheater.nl