Terug naar programma overzicht

Bevrijdingsconcert: Glenn Miller Tribute

Bill Baker's Big Band

Data
05 mei 2018 / 20:15 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Zuiderparktheater

Glenn Miller Tribute
Op Bevrijdingsdag speelt de bekende Bill Baker's Big Band het openingsconcert van het Zuiderparktheater. De big band -onder leiding van oprichter Wim Zweekhorst- brengt repertoire van de fameuze Amerikaanse big band Glenn Millers Army Air Force. Naast de bekende tophits als In the Mood, Little Brown Jug, String of Pearls, Chattanooga Choo Choo en Tuxedo Junction speelt Bill Baker's Big Band ook de minder bekende nummers van de Miller's band. 

Over Bill Baker's Big Band
De Bill Baker's Big Band werd in 1986 opgericht door Wim Zweekhorst. Zweekhorst heeft een muzikale achtergrond: zijn vader was dirigent en thuis werd dagelijks naar radio-orkesten op de radio geluisterd. Dat leidde ertoe dat Zweekhorst in verschillende big bands speelde en in 1986 zijn eigen big band oprichtte onder de naam Bill Baker's Big Band. De big band van Zweekhorst heeft zich gespecialiseerd in de muziek van Glenn Miller: een bekende Amerikaanse bigbandleider uit de jaren '40 van de vorige eeuw. Daarnaast speelt de band ook muziek van andere bekende big bands, zoals Duke Ellington, Tommy Dorsey, Harry James en Benny Goodman. De Bill Baker's Big Band heeft een uitgebreide staat van dienst. Tot dusver werd de band al vier keer uitgenodigd voor het Glenn Miller Festival in Clarinda (Iowa) in de Verenigde Staten. Daarnaast speelde de big band ook in landen als Indonesië, Singapore, China, Engeland, Duitsland en België.

Informatie tickets

Tickets (incl. servicekosten)
- Early Bird tickets: € 10,00 (inclusief consumptie) – tot 5 februari 2018
- Voorverkoop: € 12.00 (inclusief consumptie)
- Aan de poort: € 13,00 (inclusief consumptie)
- Ooievaarspas: € 5,00 (geen concumptie inbegrepen). Let op: U kunt op elke pas maar 1 kaartje aanschaffen en u moet het kaartje aan de kassa laten controleren.
- 8 Consumptiemunten: € 12,00
- 16 Consumptiemunten: € 24,00

Servicekosten:
- Voorverkoop € 1,00 per kaartje
- Aan de poort € 2,00 per kaartje
- Ooievaarspas: €1,00 per kaartje

bill baker big band IMG_9534.jpg
Zuiderparktheater

Henriëttte Roland Holstweg 100
2533 ST Den Haag

T: 06-45432450
E: info@zuiderparktheater.nl
W: www.zuiderparktheater.nl