Terug naar programma overzicht

Benjamin clementine - Live At

Benjamin clementine

Data
07 mei 2019 / tijd nog niet bekend.
Website
Genre
Concert
Theater
Amsterdamse Bostheater

Live At 2019 gaat op dinsdag 7 mei van start met wel een héél bijzonder concert. Niemand minder dan Benjamin Clementine komt namelijk met een unieke en speciale show het nieuwe seizoen officieel openen. De soulzanger – die enkele jaren geleden nog zijn brood verdiende als straatartiest – gaat tijdens deze intieme openingsavond in het Amsterdamse Bostheater speciaal voor een mooi gezelschap muziekliefhebbers zijn liedjes vertolken onder begeleiding van zijn Parisian String Quintet.

Nadat hij als in een jongensdroom op straat werd ontdekt, staat Clementine bekend om zijn zeer boeiende en intense optredens. De vergelijking met Nina Simone en Antony and the Johnsons wordt meer dan eens gemaakt en dat is niet zonder reden. Zowel muzikaal als qua verschijning weet hij overal waar hij komt een diepe indruk achter te laten en voor zijn schitterende debuut ‘At Least For Now’ ontving Clementine de toonaangevende Mercury Prize in 2014. Ook zijn meest recente album ‘I Tell A Fly’ staat vol met bloedmooie liedjes die zich ontzettend goed lenen voor een avond bij ons in het bos, de plek waar je kunt genieten van muziek in een natuurlijke omgeving die zijn gelijke niet kent in Amsterdam.

Benjamin Clementine heeft eerder in een persoonlijke boodschap gezegd: ‘I sing what I say, I say what I feel and I feel what I play by honesty and none other but honesty. I invite the patient listener to come forth, feel and most importantly engage with me.’ Trakteer jezelf op deze unieke beleving en droom heerlijk weg in ons mooie openluchttheater, je bent uitgenodigd.

Informatie tickets

Entree: € 40,00 excl. € 4,00 servicekosten, excl. transactie- en/of verzendkosten

Benjamin-Clementine_bostheater2019.png
Amsterdamse Bostheater

De Duizendmeterweg 7
1182 DC Amstelveen

T: 020-670 0250
E: info@bostheater.nl
W: www.bostheater.nl

Meest gezochte voorstellingen