Ton Meijer

Data
31 juli 2019 / 14:00 uur
Website
Genre
Kindervoorstelling
Theater
Openluchttheater De Pinkenberg

Be Bach is een interactieve supertoegankelijke voorstelling waarin elk kind zich Bach waant.
Ton Meijer vertelt en speelt belangrijke en herkenbare momenten uit leven van de grote Johann Sebastian Bach, onder majestueuze begeleiding van vier internationaal gerennomeerde musici die Bachs prachtige muziek vertolken. We horen onder andere ‘Erbarme dich’, stukken uit de cellosuites en het ‘Wohltemperierte klavier’, een aria van Telemann en muziek van Vivaldi.
De kinderen worden meegenomen in de wereld van de componist: ze spelen Johan als kind, voelen zich één van Bachs 21 kinderen of een knaap in het kinderkoor en zitten samen met Bach in de gevangenis. Zonder dat je het merkt kruipt de muziek van Bach in je oren, om daar nooit meer weg te gaan.

Ton Meijer
Theaterduizendpoot Ton Meijer gaf jarenlang dramalessen en speelde in diverse films, tv-series en toneelstukken. Hij is een liefhebber van kunst, architectuur en klassieke muziek en weet dit op een weergaloze manier over te brengen op jong en oud publiek. Daarbij heeft hij een eigen, vrije speelstijl ontwikkeld, waarbij de kinderen een levend onderdeel van de voorstelling zijn. Niets hoeft, veel mag.

Spel: Ton Meijer
Sopraan: Marijje van Stralen
Viool: Marieke de Bruijn
Cello: Jos Teeken
Klavecimbel: Christina Edelen

 

 

Informatie tickets

Entree: voorverkoop € 7,00 | kassaverkoop € 8,00

bebach-velp2019_270x425.jpg
Openluchttheater De Pinkenberg

Kluizenaarsweg 4
6881 BS Velp

T: 0313-415 603
E: carla@cultuurbedrijfriqq.nl
W: www.cultuurbedrijfriqq.nl