Terug naar programma overzicht

André Kuipers & Kamerata String Orchestra - Live At

Andre Kuipers & Kamerata String Orchestra

Data
27 september 2019 / tijd nog niet bekend.
Website
Genre
Overig
Theater
Amsterdamse Bostheater

Een astronaut op het podium onder de sterrenhemel: dat is natuurlijk meant to be! Dat dachten wij ook dus hebben we een heel speciale gast naar het Bostheater weten te halen: André Kuipers!

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat de mens voor het eerst voet zette op de maan en André Kuipers wil ons daarom allemaal meenemen op een eenmalige reis naar de maan, niet letterlijk maar met wat inlevingsvermogen komt het zeker in de buurt! 

Wanneer de zon plaats maakt voor de maan, de uilen wakker worden en de sterren aan de hemel fonkelen wordt het altijd magisch in het bos. En nu met deze bijzondere samenwerking met André Kuipers doen we er nog een schepje bovenop. Een unieke combinatie van alle indrukwekkende verhalen van de man die als een van de weinige Nederlanders de ruimte bezocht, de klassieke muziek van het grote en intrigerende Kamerata String Orchestra onder leiding van dirigent Frank Adams én spectaculaire beelden die je vol intensiteit en verwondering laten ervaren hoe prachtig en bijzonder de maan en ons heelal zijn.

Een prachtige totaalbeleving die nog nooit eerder vertoond is en waar jij getuige van kan zijn! Zet vrijdag 27 september met glinsterende letters in je agenda en we zien jullie tussen de bomen van het Amsterdamse Bos.

Informatie tickets

Entree: € 30,00 excl. € 3,50 serivcekosten, excl. transactie- en/of verzendkosten

Andre Kuipers-bostheater2019.png
Amsterdamse Bostheater

De Duizendmeterweg 7
1182 DC Amstelveen

T: 020-670 0250
E: info@bostheater.nl
W: www.bostheater.nl